Putin: „Turcia ne-a injunghiat pe la spate”

Periculos citat. Dupa cum bine observa Washington Post, propozitia e luata din panoplia propagandei revansiste si naziste germane, in anii ’20 si ’30.
Pe astia mereu ii injunghia cineva pe la spate in timp ce ocupau pe altii: ba proprii politicieni care au semnat pacea de la Versailles, ba evreimea mondiala. Fara oleaca de victimizare nu le tihnea Kristallnacht.
Si cum nici o chestie misto pilotata de Hitler nu putea fi neglijata de Stalin&comp, injunghiatul in spate a devenit acuza standard in agitprop de inspiratie sovietica. Revolutia era injunghiata pe la spate din toate pozitiile de dusmani externi, interni, burjui, culaci, diverse minoritati suspecte, medici evrei, lifte, tradatori. Si americani, fireste.
Aseara la B1 un tip de la PSD, aparent absolvent de ceva academie de informatii, s-a scapat si el la injunghieri in spate comantand cazurile Toba si Oprea. „Bursieri si intelectuali” platiti cu bani straini si scoliti afara, intre care putem cita pe seful SIE, dar nu numai, au o cu totul alta agenda decat a natiunii romane si deci injunghie pe la spate pe patrioti.

Lasă un răspuns

*